Ehjfjsjs Kızlar özel Seyhan başkent Hastanesi’nde perinatoloji de detaylı yaptıranlar var mı aranızda?
Anneyimmmben Ehjfjsjs oraya gidene kadar balcalı Mete sucuya gidin 1000 TL ye hem muayene hemde detaylı bakıyor. Üstelik alanında nam yapmış bir doktor
MerveLeo Ehjfjsjs ben 3 sene önce yaptırdım. Bi kadındı ama iyice baktı uzun sürdü. Bi yeri göremedi çık tatlı bişe ye dedi ve tekrar baktı. Randevuyu erken saatlerde alın bence. Biz öğleden sonraya aldık ve orada çok uzun bekledik.
Ehjfjsjs Anneyimmmben Mete suçu için alan açılması lazım bnm o kadar zamanım yok.malesef randevu bulamıyorum öyle 2 haftaya girmem lazım. Birde buda detaylı bakicak 1 saat sürüyormuş muayenesi hakkmzda hayırlısı
krtsktlu Anneyimmmben Mete beyden nasıl randevu alıyorsunuz sistem dolu diyor sekreteri güzel yalı hastanesine yönlendryr
Ehjfjsjs MerveLeo yaa ne güzel Mehmet isikalana yaptırdım canım yçok oldu :) 28 haftalık olduk hatta 💐
MerveLeo Ehjfjsjs aa güncel sandım baya olmuş bende şimdi 2. Ye 28 eylülde Almanya’da yaptıracağım. Sağlıkla alalım bebişlerimizi 😊