twokidsmom Kizlar bu ayrıntılı kan tahlillerini saglik ocagi da yapiyor mu acaba? Toxoplazma, rubella vs. Yoksa sadece hastanede mi yapabiliriz?
Leontiine twokidsmom belli kısmı yapılıyor ama toksoplazmayı sağlık ocağında yapmıyorlar bende 5-6 tanesini karşılamadıklarını hastaneye gitmem gerektiğini söylediler
Ayseguls_baby twokidsmom sağlık ocağı yaptı benim bütün tahlilleri ekstra olarak devlete yönlendirmedi. Kadın doğumcum da kontrol ettiğinde gerekli olan herşeye bakmışlar dedi
ozwoman twokidsmom benim hepsini yapmaya kalktılar da kanı almayı beceremediler alabildiği azıcık örneğinde başına ne geldi bilmiyorum sonuç reddedilmişti 😁 ama niyetlerinde hepsini yapmak vardı hatta doktorum yönlendirmişti sağlık ocağında yaptır diye Yalnız şey kalmış aklımda ben gelişmemiş küçük bir şehirdeyim elisa tahlilini başka şehire göndermişlerdi 10 günde falan çıkmıştı
twokidsmom Ayseguls_baby aaaa süper ya ben gidip bir sorayım. Umarım yaparlar. Eşimin işiyle denk getiremiyoruz bir türlü. Çocuk da var tek başıma zorlanırım diye düşünüyorum çünkü
Ayseguls_baby twokidsmom yaparlar doktorum yönlendirdi de canım benimki yönlendirdi herşeyi yapsınlar dedi hatta idrara falan da bakıldı benim
tugba1x daha bugün gittim sağlık ocağına, bir tek d vitaminine bakılmıyormuş geri kalan hepsi yapıldı☺️