Nur9707 Karnımın tam ortasında bir seyirme var minik baskı gibi bir kıpırtı var 2. Gebeliğim. Sizce bebek olabilir mi ? Ellerim uyuştu 🥹
Drusnm2 Nur9707 2. Gebeliğim benim de bende ilk o haftalar hissetmiştim şimdi 17+4 hala rutine binmedi hareketler ama hissediyorum 🩷🩷sağlıkla büyüsün inşallah hayatım
susaMom_ Nur9707 Henüz hissetmiyorum 2. Gebeliğim ama ilk gebelikte kızımı daha çok hissediyordum bu bebekte bazen unutuyorum valla 😅
Annebus Nur9707 2. Gebelikse belki olabilir siz tecrübelisiniz daha iyi bilirsiniz 🥰 yani bebek hareketi ile gazı ayırt edebilirsiniz diye düşünüyorum ☺️ benim ilk gebeliğim 17 haftalığız hiç bi hissetme yok bende 🤭 20. Haftayı bekliyorum merakla
Hilalkrmzkn Nur9707 bende 12 haftada sanırım hissettim ikinci gebeliğim öncesinde yoktu sanki ve şuan oluyor 13. Haftaya girdik :) hareket duygusunu bile özlemişim🥹
Buse4161 Gebelikte erken hissetmek mümkünmüş canım olabilir o yüzden ben 14 haftalığım tık yok henüz ilk gebeliğim 🤣
Nur9707 Hilalkrmzkn peki sende de hafif dalgalanma gibi oluyor mu 🥹 bebek midir emin olmak istiyorum ya
Hilalkrmzkn Nur9707 ya evet bende emin olmamakla beraber öyle hissediyorum sanki bi anda bastırıyor kayıyor gibi🥹 çok küçük ya bu kadar hissedermiyim diye de emin olamadım
Nur9707 Hilalkrmzkn valla oncekielr gaz vs diye farketmiyordum bile bence ama bu sefer sanki bir kıpırdama oldu dalgalandirilma gerilme.oldi 😂 çünkü sonrakielri dinledim onun gibi değildi
Hilalkrmzkn Nur9707 evet ya aslında gerilmesi kesin o bence çünkü öncesinde hiç olmayan şey 😂 o zaman eminiz diyebiliriz artık sağlıklı olsunlar 🥰