Edizhr gebelk 1000 mg kullandım ben günde bir defa glifor yumurtalıklarida besliyor mus aralıklı oruç yaptım 12 kilo verdim hamile kaldım ilacı bıraktım
ozgeysr gebelk ben 850 kullandim gunde bir defa bagirsak calistirici etkisini gordum ama kilo vermekte ve gebelik icin bi etki saglamadi bende
Thirtyynovember gebelk bende günlük 1000 kullandım, aşırı bı zayıflamak olmadı tiroid hastası olduğum için ama önceki zamanlara göre yine kilo verdim. Toplam 10 kilo falan verdim ondan sonra gebe kaldım, sonra da ilacı bıraktırdı zaten doktorum.
gebelk Edizhr banada kadın dogum verdi yani tahlillerime göre verecek pcos kaynaklı insülin direncini düşürmek icin ama yumurtlamaya da desteği oldugunu duydum o yüzden sizlere de sormak istedm
Edizhr gebelk evet tüylenme adet düzensizliği vardi değerlerim yüksek çıkıyordu ve vücudum da benim bölgesel kararma falan da oldu sonra aralıklı oruç yaptım bol yürüyüş avakado havuç yumurta muz falan ceviz bunları çok tükettim 12 kilo verdim hepsini yağdan adetim düzene girdi değerlerim düştü sonra 2. Adet sonrasi hamile kaldım canım çatlatma falan oldum ama ise yaramamisti
gebelk Edizhr ay cok iyi darısı basıma :) kilo vermek normal sartlar altında o kadar zor kiii umarım glifor işe yarar :)
Edizhr gebelk ben de kilo vermek için işe yaramadı ama yumurtalarımı destekleyerek sen hamile kalmamı kolaylaştırdı Allah’ın izniyle
gebelk [silindi] yapılacak test sonucunda belli olacak su an regl bekliyoruz, söktürücü verdi ama sınırda cıkacagını düsündüğü için vereceğini söyledi
gebelk Edizhr yani tek basına yetersiz ama ben normal sartlarda insülin direncm kaynaklı yavas veriyorum desteklediği söyleniliyor, diyetle birlikte en azından normal insanalr gibi zayıflayabilirim belki :)
Edizhr gebelk sen aralıklı oruç yap öğlen 12 de ye akşam 19.00 da bitir yemeği canım bol yürüyüş yap eğer uygulaya bilirsen birde bol su ic avakado ye ceviz havuç
gebelk Thirtyynovember yaa ne güzel :) yok yani aşırı bi yemem yok ama kilo almam cok kolay az önce tartıya cıktım sinirim bozuldj😂