Pinnar7 Haftaya yani 1 hafta sonrasına randevu aldık doğum için ama bana her an olabilir korkusu aşırı geliyor bu geceler nasıl geçecek biraz konuşalım lütfen
arinmommy Pinnar7 37+6dayım bende. Stres var yarın kontrolüm var inşallah sağ Salim sağlıkla alırız kucağımıza
arinmommy Pinnar7 şimdilik normal görünüyor devlet takipliyim doktor her an gelebilir artık hazırlıklı ol demişti
busraevren56 Bende 38+0 oldum ve ss2vd bakalım artık hayirlisiyla sancım acilmam varsa gelir son 14 gün 😊🤲🩵
Pinnar7 busraevren56 hiçbir belirti var mı? Ben de sürekli bir panik atak dün ishal oldum diye dedim kesin doğuruyorum
ay_naber_ayol busraevren56 ssvd nerede olacaksınız? ☺️ ben de 39+0 bugün ssvd istiyorum ama emin değilim doktorum deneriz diyor
ay_naber_ayol 39+0 ile bekliyoruz bakalım, ilki sezaryendi ama gün istemedim kendi gelince bakacağız duruma ☺️
Dilayla_ İlla ki doğurucaz bu kadar panik yapma kendine bende 3 gün sonra doğurucam inşallah sakin ol ve doğum yapma düşüncesine teslim ol eğer hala kaygılanıyosan doktorunla görüşmeni tavsiye ederim sakinleştirici verilmesi için