mcansum Merhaba kızlar alt karında kasıklara yakın cok baskı oluyor yururken ayakta agrım oluyor sizdede oluyor mu ya şimdiye kadar vatdı haf hafif bugun baya arttı... dogum yaklasıyor diye mi acaba 🤔
tugbamehmetbaki mcansum Bende de aynı sıkıntılar var hatta geçer mi doğum sancım zannettim kasıklarıma doğru baskı hissedince ama sonra geçiyor galiba vücut kendini yavaş yavaş doğum hazırlıyor
Huzur20 mcansum Bende 32 hastalığım bendede oluyo ve bende birde sağ gogsumun altında kafası galiba çok canımı acitiyo sanırım ayaklar asagida
Dlrm mcansum ay benimde öyle ama aşağı döndümü bilmiyorum, 1 Mart’ta randevum var şuan dönmüş olması mı iyi yoksa dönmemeli mi bende 30+5 deyim
mcansum tugbamehmetbaki bebek donmus mu sizde benmki asagıya kayıyor ya bildiğiniz asagıda gobek deliğimden iki parmak ustte kafası resmen donmemste poposyla baskılıyor
tugbamehmetbaki mcansum 30 haftalık doktorum baş aşağı dedi benim Rahim ağzı yetmezliği olduğu için serklajin var zaten Ama şu anda her şey yolunda
mcansum Dlrm yani dönmesi normalmiş aslında suan bu durumda kaburgalarımızda baksı azalıyor ama böle de kasıklarda agrlk oluyor yanı ıkısıde bıze bı sekılde donuyor 😂 ama dönse en azindan normal doguma kendimizi hazırlarx
Dlrm mcansum Ben iki türlü doğumdan da korkuyorum Yaklaştıkça tedirgin oluyorum sağlıkla gelsin istiyorum tamam ama çok korkuyorum doğumdan😔