Yelvi Burun spreyi kullanan var mı acaba? Ağır soğuk algınlığı geçiriyorum.Burun tıkanıklığım ve ağrılarım dayanılmaz oldu.İlk olarak sprey kullanan var mı? Başkaca önerisi olan var mı?
MerveTaer Yelvi doktorum 1 gramlık antibiyotik verdi hamilesin burun spreyi veremem demişti doktora gittiniz mi
Damlamasalmina Yelvi bana önce okyanus suyu vermisti bebekler icin olan cok agır oldugum icin malesef acmadi bi kez daha gittim ve sprey verdi mecbur uyuyamiyo nefea alamiyodum cunku.. 3 gun sadece kullan dedi kullandim bi sıkıntı olmaz dedi iyiyiz sukur 😊
Birprensesannesi_ Yelvi tatlım tuzlu su yapıp kullanabılırsın gecen hafta bende grip oldum ıhlamur çorba ve tuzlu su burnuma kullanarak ayaga kalktım
gizemgnll Yelvi ben de sürekli alerji ilacı kullanıyorum hem hap hem sprey. Doktorum hapı kullanma spreyi kullan dedi. Kullanıyorum ben
elvann Kulak burun uzmanı bana organik stremar (alerjik) damla yazdı bir tek bu açtı sende sorabilirsiniz doktoruna
Pcdshn Yelvi. 16 haftalıkken vardı ağır grip öksürük, ilaç da kullandım, sprey de verdi.. Ama sprey olarak genelde okyanus suyu tavsiye ediyolar, o da aslında bildiğiniz tuzlu su..