Merveayd1n Merhaba hanımlar 24+3’teyiz ama hareketlerini hergün hissetmemem normal mi ? Ne zaman tam anlamıyla hissediliyor ?
tahamommy Merveayd1n ilk ne zaman hissetmeye başladın canım ve göbek çevren yağlı mı? Bende 24+5 im şuanda hergün net hissediyorum
1tosbikannesi Merveayd1n 24+3 üm bende aynıyız ben her gün hissediyorum düzenli bir şekilde çok şükür 🌸
Herseydenbiktim Merveayd1n Ben hissedemiyordum, 26 olduk yine fazla hissedemiyorfum 2 gündür iyiyiz maşAllah, doktoruma sorduğumda ters bir şey soylememisti💖
Merveayd1n patulii 2 tane kimyasal gebeliğim oldu 3 tanede düşüğüm oldu biri 5 aylıktı yani 6. Gebeliğim ..
Merveayd1n tahamommy evet ne kadar zayıflarsam zayıflayayım doktor yağlı olduğunu söylüyor hatta detaylıya girdim perinatoloji dr aynı şeyi söyledi 🙄
Merveayd1n 1tosbikannesi sağsalim kucağımıza alırız umarım 🫠 bazen çok az hissediyorum özellikle hareketli bir gün geçiriyorsam çok düşüğüm oldu tedirginim
1tosbikannesi Merveayd1n amin inşallah hiç kötü düşünmeyin kötü olmasın hissedersiniz mutlaka ilerleyen haftalarda herkesin hamileliği farklı oluyor elbette 🌸
Oyk_eknc 70 kiloyum 17. Haftamdayım dışardan hissedilmesede kendim çok net hissediyorum hareketlerini doktorumda göbek çevremde yağlanmanın az olduğundan hissedebileceğimi söyledi çok şükür Allah eksikliğini hissettirmesin ❤️❤️🥰🥰🙏🙏
oznuraydins Merveayd1n valla bende çok kilolu hamile kaldım (86) ama 16 dan beri çok net hissetmeye başladım bence yapla kiloyla ilgili değil sadece bebeğe göre de değişir diye düşünüyorum bu kilomuzla ne alıp veremedikleri var ki 🥹🙂↕️