Civciv54 Arkadaşlar, Kadın doğum doktoru hayıt otu kullanabileceğimi söyledi sadece bir kupa içebilirsin dedi. Hayıt otu kullanıp faydasını gören oldu mu? Her gün mü içmeliyim yoksa yumurtlama döneminde mi bilen var mı
Ilkesmomy Civciv54 ben 3 ay ıctım 3 sy sonunda gebe kaldım Saglıklıydı cok sukur Rahmımı ter temız ettı
Mihrasina_ Civciv54 ben 1 ay kullandım Hayıt sirkesiydi benim kullandığım hormonlarım düzene girsin diye ama sonra inositol içeren bir takviyeye başlayınca aynı anda ters etki yapar diye bıraktım faydasını gören çok duydum ben pek uzun süre kullanamadığım için bilmiyorum
Bebivekedi Civciv54 ben içtim adetimi düzene sokmuştu kısa süre sonrada hamile kaldım etkisi var mıdır bilemem
Melimone Civciv54 canm bende bir sene gebe kalamadim. İki ay bu otu içtim üçüncü ay hamile kaldım. Günde bir defa bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir su bardaği kaynar suda 5dk beklet sonra süz iç. Adetin ilk gününden 7. Güne kadar içtim. Bu ay yine basliycam
Civciv54 Ilkesmomy her gün mü içtiniz yoksa sadece belli günlerde mi hamilelik olursa bilmeden düşüğe sebep olur mu diye korkuyorum da doktor önerdi ama detay sormak aklıma gelmedi
Ilkesmomy Civciv54 korundum 3 ay oyle içtım ben hergun bı tatlı kasıgı demledım ıcmeyı bırakınca korunmayıda bıraktım oldu
Civciv54 cebellato troid sorunum yok ama bunu bildiğim iyi oldu kullanma işini bir kez daha düşünsem iyi olacak
Eco111 Civciv54 ben bu ay kullandım 15 gün kadar henüz hamile miyim bilmiyorum ama tiroid sorunum zaten vardı tsh yükselmedi iyi durumda
Civciv54 Bebivekedi kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım peki nasıl yaptınız miktarı ne kadar demleme şeklinde mi yaptınız
Bebivekedi Civciv54 evet demle şeklinde frenc presde yaptım 1 tatlı kaşığı koyup günde 1 bardak içtim
Civciv54 Melimone hormonlara olumsuz bir etkisi olursa diye tereddüt ettim o yüzden kullanmadım. Bir tarafı yaparken diğer tarafı bozmak istemedim
ikball1 Civciv54 ben kullandım işe yaramadı Sonra doktora gidip letu yazdı ve hamile kaldım çok şükür 7 haftaligiz suan
Civciv54 ikball1 bende cesaret edemedim nasıl bir etki bırakacağını bilemedim. Bir de diğer hormonlarıma baktırmadım ondan dolayı kullanmak istemedim. Bu ay bende doktor takibinde klomen kullandım ama tutmadı üstüne bir de adet gecikmesi yaptı ilaç sanırım iyice sıkıştım kaldım
ikball1 Civciv54 ya önce hormanlara baktirin bazen yükselte biliyor ben letu kullanırken takip yaptırmadım adetin 3 günü başladım 5 gün kullandım oldu
Kelebekkkk34 Civciv54 canım pcos varsa hayıt tohumu tavsiye ederim çünkü diyetisyenim mutlaka için hormonları dengeliyor dedi hergün tüketmeye başladım ama yeni başladım
Civciv54 Kelebekkkk34 pcos yok bende bu ay doktor kontrolünde bebek için klomen ve Estrofem kullandım gebelik olmadı ya da doktor sonradan büyüyen bir yumurtadan bahsetmiş geç döllenme ihtimali var bilemiyorum ben bebekten umudumu kestiğim için ilacın etkisiyle gecikme yaşadığımı düşünüyorum normalde düzenlidir bu ay böyle oldu sadece