Beril63 Sat başlangıç 30 Mayıs bat 25-26 şu an ovülasyon dönemindeyim ara ara beyaz akıntım geliyordu şeffaf dünden beri her an adet olacakmış gibi de hissediyordum iki kez ilişkiye girmek istedim gebelik tutsun diye sizceee
Alparslaninanneesii Beril63 Her gün cinsel ilişki sperm kalitesinin düşmesine neden oluyor gün aşırı hatta 2-3 güne 1 ilişki öneriliyor
Beril63 kubracyln gün içinde iki kez ilişkiye girmem de sıkıntı olur mu ovülasyon döneminde aslında tam olarak onu sormak istedim 🙈
lnbahar Beril63 bence çok sık canım bi problem yoksa eşinde hatta bütün doktorlar gün aşırı öneriyor.
Beril63 Alparslaninanneesii bugün aslında öğleden sonra ilişkiye girdim sonra tekrar cumartesi düşündüm ama eşime engel olamadım çok istedi 😀 hayrılsıyla rabbimin izniyle tutar inşallah
vilanelle Beril63 sıkıntı olmaz da sperm 24-36 saatte üretiliyor diye bilgi var, ben her güne okeyim kaçırmamak adına:p ama günde iki noo
Toticik Bence yınede sız bılırsınız ama regliniz bittiği andan itibaren 1 ay boyunca yapın hamile kalma olasılığınız daha yüksek
Cankus2 Beril63 Tarih olarak bir gün arayla aynıyız Biz bu kadar sık yapamadık İnşallah tutmuştur ikimizinde Ne zaman test yapicaksın