Mlkktsl ozlem2906 benimde ilk gebeliğim, bende de çok aşırı olmuştu. Doktoruma sordum kanama yoksa korkma dedi. Bol bol dinlen dedi. Sürekli regli olacak gibi hissettim, aşırı kramplar sancılar girmişti ama şu an yok. Bazen yorulduğumda hafif sancı oluyor.
gbdl2023 Seyalem yok ya daha hissedemedim halbuki ikinci gebelikte herkes erken hissediyor ama ben daha hissedemedim
MrsDimpled gbdl2023 gbdl2023 bizde 20+3üz benim de ikinci hamileliğim. Herkes aynısını bana da dedi 10 haftalıkken hissettim diyenler olmuştu çok tedirgin olmuştum . Ama şükür 20 haftalık olduğumda hissetmeye başladım. Herkesin kendi serüveni farklı. Siz de yakında hissetmeye başlarsınız🌸
Seyalem gbdl2023 benimde kasık bölgemde seyirme gibi birşeyler oluyor ama sebebi ne acaba bebek olabilir mi🤔 benim ilk hamilelik daha
melikegkbltt__ bilgemomy ay evet bendede oluyor özellikle uyumaya hazırlanırken 😄🤭dediğiniz gibi gazdan büyük ihtimalle
ReyHalVe21 bebek_29 30+6 günlük hamileyim off hava çok sıcak bebekte içeride hiç durmuyor ayaklarım geceleri çok şişiyor tuzlu yeme diyorlar ya hastane çantam hazır değil büyük oğlumun ateşi çıktı 🥲🥲
asafmom-22 bebek_29 33 haftalık gebeyim inşallah son 4 en geç 5 haftamız kaldı nasipse ☺️ iki kız bekliyoruz inşallah 🥰
S_14 Mihribanmuharrem bende 5 haftaligim kalp atışını henüz bende duyamadım Perşembe günü gidecem doktora bakalım ne diyecek
Sule222 S_14 Ben de 6+1 de gittim kesik kesik kalp atışını duydum. Ama bir hafta sonra tekrar gel daha net duyarız dedi . 1 hafta sonra daha net duyduk . Ben de duyana kadar endişe ediyordum ama şu an içim biraz daha rahat . 8+6 oldu bugün.
Mihribanmuharrem S_14 keseyi gördük Ewet ama kalp atışımı duyamadık doktor 7. Haftada gel dedi ben 8.haftada gidicem canım atesinannesi S_14