Nazsuuu Siyahbeyaz_ İnanlı geçen rüya gördüm bebek emziriyordm yumurta yiyiyordm bide mide bulantısı oldu şüphelendm test yaptm paylaştım burda herkes yok dedi gözükmedi ama ben gördüm
Siyahbeyaz_ Nazsuuu bende dün ruyamda hamile olduğumu gördüm kuzum https://hizliresim.com/qf0lo54 ama adetim yeni bitti 5 gün falan oldu hatta. Aslında umudum yok defalarca yalancı poztif yaşadım. resmi varsa atar misin testin kuzum benimde az önce yaptığım test
Eco111 Nazsuuu canımm hayırlı uğurlu olsun çok şanslısın bence birbirine dayanak olurlar ben tek çocuğum çok zor geliyor hayat Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nazsuuu Yazmelegi_ 10 Mayıs’ti ama 28 Mayıs’ta negatifti ondan sonra ilişki olmuştu zaten o zmn olmuş muhtemelen dimi
Yazmelegi_ Nazsuuu 28 mayıs erken bi tarih kan için ondan negatif cikmis olabilir. 10 mayısa göre 4+5 siniz belki geç döllenme de olabilir
Gamzelibebek Nazsuuu kızzzzz ne üzülüyorsun dliii🥰🥰🥰 Allah yardım eder merak etme çocuk şu an 7 aylık 9 ay sonra 1,5 yaşında olacak hiçbir şey olmaz mis gibi büyürler
Nazsuuu Siyahbeyaz_ aynen cnm benim ilk gebeliğimde de ondan daha silikle öğrenmiştim 21 çıkmıştı değerim
Gamzelibebek Nazsuuu ya ne korkcannn o bebeğin geleceği varmış Geri kalan her şey bahane. Rabbim nasip etmiş olmuş. Kötü düşünme
Siyahbeyaz_ Nazsuuu nasip kuzum varsa nasibi bir şekilde oluyor rabbim hayırlısını versin ikiz gibi olurlar ne güzel🍀
Nazsuuu Eslem2112 ya nasl geç döllenme olabilir cnm of diğer gebeligmde böyle olmuştu bebeğimi 8 aylliken aldılar gerçi suyumda gelmişti