Asya_Erva34 Selam kızlar 10+5 oldum ikinci gebeliğim ikinci gebelikte karın hemen çıkar dediler ama benim hala dümdüz sizlerin nasıl ne zaman karnınız çıkmaya başladı?
Yldz_89 Asya_Erva34 benimde 2. Gebeliğim 10 haftalıkken benimde göbeğin çıkmamıştı şuan 20 haftalığım çok fazla büyüdü ilki böyle değildi😁 benim göğüslerimde büyük ve sarkık şuan bu sıcakta çfenalardayım 🥲 akşama kadar karnım çok şişiyor sabahları iyi akşama kadar ooff
LadyX Asya_Erva34 31.haftadayım çevremde hala beni her gün gördüğü halde hamile olduğumu bilmeyenler var ama 30.haftadan sonra bir anda karnım çıktı aslında. Ben bol giydiğim için belli olmuyor
Burcak61 Asya_Erva34 16+ larda çıkmaya başladı şu an 18+0 hamile olduğum anlaşılıyor oğlumda bu kadar erken çıkmamıştı
KLORAKHANIM Asya_Erva34 12 de çıktı keşke çıkmasaydı şuan 18 nefes alamıyorum çok yok ama ben alışık degilim kiloya boguluyorum şuan
Yldz_89 Asya_Erva34 göğüs uçlarım aşırı hassas şuan evdeyken sütyen takamıyorum resmen neden bu kadar hassaslaştılar anlamıyorum
Asya_Erva34 Yldz_89 benimde öyle o yüzden dışarı çıkmak istemiyorum sütyen takmak tam bir zulüm gibi geliyor
Bilgemaitri88- İlk gebeliğim karın içi dar olduğundan denildiğine göre 8. Haftadan çıkmaya başladı şimdi 21 deyiz hanile olduğum bol giysem de kendini gösteriyor güzel göbüşüm 😅
Asya_Erva34 KLORAKHANIM aşırı kiloya bende alışık değilim hep zayıftım bir yandan da beni korkutmuyor değil
KLORAKHANIM Asya_Erva34 valla hayatım boyunca 45-50 arasıydım ilk hamileligim karnım çıktıgı an kışa denk geldi rahattım şuan 54-55 kiloyum nefes alamıyorum yandık biz
zezeeyyy Asya_Erva34 17 den itibaren baya belirgin olmaya başladı şuan 21 haftalığız dışarıdan bakıldığında baya belli oluyor 3. gebeliğim🥰
minnakhanimmm Asya_Erva34 5. Ayın sonunda hamile olduğum anca belli oldu 3. Ayın sonunda hafiften çıkıntı olmuştu