Ftmn123- Aşılama yapılacakta bana 2. kez nekadar beklemeliyim nekadar sıkışık olmam lazım ve nekadar sonra tuvalete gidebilirimki ya?
MutluluklaGelBebek Ftmn123- canım 3 kere aşılama yapıldım 2.si tuttu fakat 9 haftalıkken kalbi durdu 3. Asilamam da tuttu şuan hamileyim umarım sağlıkla devam eder. 2 ve 3.asilamamda catlatma iğnem vurulduğu gün ve 1 gün oncesi iliskimiz oldu catlatma ignesinden sonra 1 gün boş ertesi günde aşılama oldu aşılama yapılınca çok sıkışık değildim ve kendimi cok rahat biraktim 10 15 dakika yerimden kalkmadim aşilama olunca sonrasinda kalktigimda yavaş yurudum eve geldigimde ilk gun ayaklarimi yuksege koyup uzandim sonraki gunler gundelik yasantima devam ettim ama daha hiç ilişki yaşamadim sonuçta sperm 72 saat canlılığını koruyor 2sinde bu şekilde yaptim ve sonuç aldım çok şükür birde sana tavsiyem bir hafta banyo yapma ve bol bol kabak cekirdegi ye
ozge1001 Ftmn123- bende 2 kere aşılama yaptırdım 2sinde de idrara sıkışık değildim hatta tam tersi girmeden mesaneyi boşaltmamı söyledi inşallah kolaylıkla olur
eliff__ MutluluklaGelBebek canım öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç kilo ile aşılama yaptın herhangi bir rahatsızlığın var mıydı kaç yıldan sonra mesela yaptırdın ben de düşünüyorum bu ay
MutluluklaGelBebek eliff__ Çok çokk aminn 🤲🏻 2.tutan da 77 kilo ile yaptirdim 3.tutanda 84 kilo ile yapildi canim Bende ileri derece pcos esimde ileri hareketi problemi vardı İlkini 3.yilimizda 2.si 4.yilimizda sonuncusunuda 5.yilimiza giricez 2 ay sonra bu şekilde yaptirdim canim
eliff__ MutluluklaGelBebek anladım canım Rabbim bizlere de nasip eylesin inşallah Ne olur dua eder misin
Sevval_66 MutluluklaGelBebek ileri hareket ve morfoloji kaçtı acaba? Eşimde de aynı sorun var biz de aşılama düşünüyoruz
MutluluklaGelBebek eliff__ inan başından beri tüm isteyen, dileyen herkese dua ediyorum 🤲🏻 Sürecin zorlu olduğunu biliyorum, beklemenin yorduğunu her seyin farkındayım ama ne zaman kendini rahat bırakıp zamana teslim oluyorsan o zaman oluyor..
MutluluklaGelBebek Ftmn123- benim catlatma ignem cumartesine denk gelmisti cuma ve cumartesi birliktelik yasadik pazar boş pazartesi aşilama oldu ordan iyi hatirliyorum ikiside boyle oldu tutanlarin