Talentedmom Yzc_asli ben Yenidoğan kıyafetlerin kurutma makinesine atılmasını pek önermiyorum çok çeken olmuştu normal kurutmak daha mantıklı
Hizliveofkeli Bir suya yumuşatıcı dökün. Suyun içinde çeken kıyafetleri bir gece bekletin sonra esnetin biraz. Tekrar yıkayın tabi çocuğun yumuşatıcılı kıyafetleri giydirmeyin.
Yzc_asli Ozgemlym MujganisMom inşallah kızlar denicem bakalım 🥹 asıl üzüldüğüm 32de hazırladım her şeyini sona kalmasın diye şimdi 37 olduk yeni fsrk ettim çektiğini çokta ağırlaştım son dakika kendime iş çıkardım 😥
MujganisMom Yzc_asli Merhabalar bende normal kıyafetlerimden kurutmada çekme yapıyordu tekrar yıkamaya attığımda bazıları eski haline gelmişti bir ihtimal belki olabilir denemek isterseniz. 🧡
MujganisMom Yzc_asli Olacağı varmış deyip geçeceksin, bunda da vardır bir hayır güzelim takma kafana inşallah eski haline döner. 🧡
cakirbebek [silindi] 2 senedir 30-600 devir yıkarım kurutmadada karışık ayarda dolap kurulugunda kuruturum hiç çekmedi amamne olursa olsun kıyafetleri biraz büyük alın hemen buyuyorlar