plajterligi akkrn 38+0 da ilk çatı muayenesini oldum, akşam nişan geldi, 2 gün sonra doğum yaptım ama zaten doktorum 2 gün sonra gel doğumu başlatalım demişti
Meryeminannesi20 akkrn alttan muayene oldum o gün nişanım geldi, iki gün boyunca leke şeklinde kanamam oldu sonra sancım başladim düzenli doğum oldu yani iki gün sonra doğurdum
akkrn plajterligi benim de çatıdan sonra lekelenmeler olsu ama nişan mı değil mi nasıl ayırt ettiniz? Bi de nişan geldiğinde sancınız var mıydı ben de tık yok
akkrn Meryeminannesi20 ya benim de mesela çatıdan sonra lekeler geldi ama nişan mı değil mi nasıl ayırt edebildiniz
esmaugurrr Rmak1100 benim doktorum öyle bişey olmaz dedi yani ebe eliyle açıklığı arttırabilir isterse bence ama doğumu tetiklediğini düşünmüyorum ben hiç açıklık yoksa
plajterligi akkrn hiç sancım yoktu yani vardı ama ben hissetmiyordum o yüzden suni sancı verildi, önce lekelenme oldu ama o nişan değildi hemen arkasından sümüksü jelimsi parmak kadar kahverengi akıntım oldu
usernameimza akkrn nişan gelince 1 hafta içinde de olabilir bir saat içinde de plates yapın doğum kolay olur
Nutella- Önce sancım başladı duşa girdim duşta nişan geldi o gecenin gündüzü de doğum oldu akşam üzeri 6 da
Ehjfjsjs akkrn nişan gece 12 de geldi gece 3 de doğurdum canım ama planlı sezeryandi nişan gelince acilmama bakıldı direk önlük giydirdiler zaten
Rmak1100 esmaugurrr ne bileyim buraya yazan kişilerin çatı muayenesi sonrası nişan gelmesi sonucu öyle düşündüm bende catı muayenesi olmadım okuyunca sormak istedim