Mervebgnaydn Merhaba 13 haftalık gebeliğim var. Tsh değerim 0.03 . Doktor endokrine yönlendirdi. Çok kafama takıldı . Daha önce bir kaybım alduğu için şimdi herşeye evhamlanıyorum. Bu durumu yaşayan tecrübelerini paylaşabilir mi ? 🙏🏼
cavbella Mervebgnaydn 0.01 çıkmıştı benim de endokrine gittim kan tahlili ultrason vs yaptı gebelikte normal bir iki haftaya düzelir dedi. Aşırı yorgunluk kalp çarpıntısı oluyordu ama doktorun dediği gibi iki hafta sonra geçti şikayetlerim
ilkbebekannesi Mervebgnaydn ilk gebeliğimde yaşamıştım.Hipertiroid olmuşum zehirli guatr diyorlardı.Doktor hemen ilaç tedavisi başladı hiçbir sorun olmadı.Her ay kontrol etti ve dozunu ayarlayarak doğuma kadar tiroidim düzelmişti.Burada amaç sizin ilaç alıp çocuğa geçmemesi.Şu an ikinci gebeliğim aynı durumu yaşıyorum yine ilaç kullanıyorum.İyi bir endokrin doktoru bulun her ay kontrole mutlaka gidin.
teachermomyy23 Mervebgnaydn bende 7 haftalık hamileyim tsh değerim çok düşük çıktı doktor endokrine yönlendirdi T3 T4 ultrasona bakıldı çok şükür zehirli guatr değil dedi doktorum gebeliğin başlarında oluyormuş 1 ay sonra kontrole gel dedi
Mervebgnaydn Ftm2025 teşekkür ederim. Kadın doğumcumda endokrine yönlendirdi hafta sonu hemen gidicem
Mervebgnaydn teachermomyy23 bana da aynısını dedi canım. T3 t4 normal troid ultrosonum çok güzel ilk zamanlar olur sonrasında takip ederiz dedi çok şükür