Selmagkk Doğumdan ne kadar süre sonra ilişkiye giriliyor birde kesin çözüm nedir nasıl korundunuz tavsiyelerinize açığım
3_bebelianne Selmagkk 40gün prezervatifleydi ama yüzde yüz koruması yok ben kordonlarımı bağlatacağım artık
Ozgeanne Selmagkk 7yil sonra , planlayarak tekrar çok şükür bebek sahibi oldum ama bu sürede tek korunma yöntemi bu oldu .kaliteli markalara güvenin ve dikkatli olun 😅
crazyymom Selmagkk 40 gün sonra kendinizi hazır hissettiğiniz zaman girebilirsiniz. Kesin korunma yöntemi yok. Kordon baglatip hamile kalanı duymuştum. Ama biz prezervatif artı geri çekilme ve ben spiral düşünüyorum. İki taraflı koruncaz gerisi takdir-i ilahi
Redpepper 40 gün yasak sonrası size kalmış kanamanız yoksa. Prezervatifdi ama maalesef nasıl olduysa hamile kaldım şuan 2. Bebeğimi bekliyorum. Bu doğum sonrası spiral taktıravağım
elifnusret Kızlar peki sipral takanlar yine geri çekilme mi oluyor içine boşalma oluyor mu riskli mi yani
Mrvsmt2502 Selmagkk spiral ya da implant kesin çözüm. 43 gün oldu doğum yapalı bugün spiral taktırdım