ayse9898 kızlar şu an 32 haftalığız bugün kontrole gittik çok şükür her şey yolunda ama sırtımız dönük 27. haftadan beri sizce doğuma kadar döner mi yoksa göstermez mi çok şükür her şey iyi ama insan görmek istiyor🤭🤭 başınıza geldi mi bu
Minnakpopus ayse9898 34 haftalık olacağım ne yaptım ne ettiysem bi türlü kendini göstermedi göremedik 🫣 doktorum dahada artık doğurunca görürsün ben böyle inatçı bebek görmedim dedi😂😂
Derya_y ayse9898 36 haftalığım eliyle yüzünü kapatıyor ultrasonda bakılmaya başlandığında, doğunca görücez artık
1kopek1bebek Minnakpopus ay ben 37 oldum iki gün önce azcık gördüm sonunda ama sola yattım muayenede dedim doktora bugün çok kararlıyım görücem dedim sola yatsam sizi engeller miyim yok dedi. Bizim kız sola yattığımda parende atıyo 😂 tavsiyemdirrr
1kopek1bebek Minnakpopus amaaan 😂😂 nazlılarrrrrr neyse ben azık ucundan yakaladım darısı size 😂 2 haftaya doğaracam zaten çıkınca net görürüz artık 😂
Nutella- 37+3 üz, detaylı da dahil olmak üzere bir kere bile yüzünü göremedik her kontrolde renkliyi açıyoruz ama yok maalesef göremiyoruz