Burnosunn_annesi gndgdumelike çok Şükür kuzum Rabbim bağışlasın bebişi darısı bana buradaki kızçelere🤲🏻🥰
esmaugurrr TubaAyla13 benden beyaz bi akıntı gibi bişey geldi ama çok fazla değil avuç içi kadar falan yok yani nişan olabilir mi
retra gndgdumelike kontrolüm vardı bugün sıvısı kendisi her şey normal dedi doktor ama benim tansiyon biraz düşük 2 gün sonra tekrar nst kontrolü yapalım o zaman karar verelim kendi sancınla ilerlesin diye bekliyorum dedi bakalım
TubaAyla13 gndgdumelike aa hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün insallah bebisiniz 🥰 nasıl geçti süreciniz ben de 39+1 deyim eli kulağında 😁
gndgdumelike TubaAyla13 benim fitille ve suniyle başlattılar doğumu gece 1 gibi bel ağrılarım başladı 1 cm açıklığım vardı sabah 09.13’te bebişi kucağıma aldım 😍 sancı kısmı çok zordu ama 2 ıkınmada doğum gerçekleşti
TubaAyla13 Edalliy benimki de öyle kaç gündür kasilma var nst de sancı 80 90 I buluyor pazardan beri açılmam 1 cm. Bugün suyum geldi hastanedeyiz şimdi 😊
AybenYB Edalliy aynen bizimki de öyle, bi adet sancıları başlıyor dedim geliyor galiba ama sonra tak duruyor 😂
Htcilbay gndgdumelike 33+4 ten ikizlerim ile selamlar. Son 24 günümüz. 37 de adaya veda ediyorum. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım. Birde 4 yasinda ki ablamız cok heyecanlı onunda gönlüne göre kardeşleri olur. Birbirlerine hep destek olurlar inşallah 🤲🤲🤲
TubaAyla13 gndgdumelike benim pazardan beri 1 cm acikligim var dün de suyum geldi. Hastanede her şey iyi olunca dün eve geldik, bugün de doktor randevum var bakalim ne diyecek belki suni ile başlatır benim de ama istemiyorum 😞