gndgdumelike Artık eli kulağında doğum bekleyen bacılarım biraz sohbet edelim ne durumdasınız? 39+1’den ses veriyoruz tık yok😅
Burnosunn_annesi gndgdumelike buradayım ben de ama tabii ki biraz daha zamanımız var 35 haftamızdayız kuzum🥲 seninki artık gelsin nazlı çıktı 🤭
gndgdumelike Burnosunn_annesi dün kontrolde doktor artık doğur dedi 😂😂 gelmiyor arkadaşş yarın yine çağırdı kontrole bakalım ne diyecek 😄
gndgdumelike Burnosunn_annesi evet evet hurma ananas bol yürüyüş merdiven tüm tuşlara basıyorum😂😂 içim çok yanıyor bacımm böyle sürekli soğuk su dondurma o tarz şeyler istiyorum katır kutur buz yemek istiyorum 😂
Burnosunn_annesi gndgdumelike afiyet şifa olsun canın ne istiyorsa ye bir şey olmaz kuzucum😍 zaten emzirme döneminde acaba gaz yapar mı diye İlk zamanlar seçici oluyor insan🥲yakındır gelir gelir paşa🤭🤭
gndgdumelike Dmrzehra herhangi bir sancı açılma vs belirtiniz var mı ya bende yalancı sancı bile yok 😬😂
gndgdumelike Burnosunn_annesi ay hadi bakalım doğurunca hemen buraya yazıp etiketliycem seni haber vericemmm😂😂🥰🥰🥰
Canan1991 36+1 bizim de var gibi ama bu gün 2 saatir ara ara sancı oluyor gelsin istiyorum artık bu sıcakta hamilelik zormuş ya
gndgdumelike Canan1991 evettt kışın ne kadar iyiydi rahat geçmişti havalar ısınınca bende darlanmaya başladım
gndgdumelike Dmrzehra hiçbir baskım ufacık bir sancım bile yok gerçekten kestiremiyorum artık sanki hiç yaklaşmamış gibi doğumum