Birbenbirbebek Pamuksekercim kız nolcak ye abartmadan canın çekince . Yeşillikleri sen kendin yıkayıp ye
Ayseguls_baby Pamuksekercim ben yedim ama dürüm yaptırmadım yeşillikler yanında geldi onları kendim yıkadım
Ben-Hurem-Sultan Pamuksekercim Ayy ye tabikiii. Sanki herşeyimiz dört dörtlük mü. Bence canın çekip yememek daha kötü. Ben ilk gebeliğimde oğlumda haftada 2-3 defa gider yerdim resmen köfteyle büyüttüm. Çok şükür çok sağlıklı. Şuan bunda da ara ara istiyor canım yiyorum 😅
Bebivekedi Pamuksekercim ben yedim valla bişey olmaz yiyin paketli derken mesela kek cips çikolata demiyorlar mı 😁
Pamuksekercim Birbenbirbebek cnm sipariş vercektim iş yerinde olduğum için yemedim diyet yapıyorum bide
Cigulibinnaz Pamuksekercim yiyorum en başından beri ne olacak ki. Hatta bugün evde kendim yaptım etsiz yine yedim.
Nnoktaa Pamuksekercim 17 aylık oğlım var. Hamileyken kendimi hiç kısıtlamadım. Aşırıya kaçmadığınız sürece ve belli başlı gıdalar hariç canınızın istediği her şeyi yiyebilirsiniz.
Dadas Pamuksekercim hamileliğin başında yediğim çiğ köftenin haddi hesabı yok. Hatta eşime bu çocuk Urfalı herhalde sürekli çiğ köfte istiyor diyordum. 😂 Ama şimdi şeker çıktı marula sarıp yiyebilir miyim ? 😂😂
2cocuk2kopek Pamuksekercim hazır yemek ? Paketli gıda ile çiğköfte aynı değil ki 🙄🙄 Sadece gaz sorunu yüzünden etkisi olur. Bir çiğköfteci olarak etli yemediğin sürece normal çiğköftenin hiç bir etkisi olmaz merak etmeyin
halitefe Pamuksekercim etsiz çiğ köfte sipariş et ye o kadar da değil gebelikte rahat ol kasma hiç aşırıyada kaçma tabi