Turuncukelebek Yüzde 95 kız dedi ama çok küçük yüzde 5 yanılma payı bırakıyorum ama bence kız dedi bilenler sizde yorumlayabilir misiniz rica etsem
Glyszc63 Turuncukelebek Benim kızımın duruşu ve kesesine benziyor doğru tahmin etmiş olabilir ama ben en net 16 haftada kesinleşti öyle alışverişimi felan yaptım
Coolmum Turuncukelebek Turuncukelebek illa ki görmüştür o zaman tabi siz yine de alışveriş yapmayın 16 haftayı beklerseniz erkek ise belli eder zaten kendini
AybarsUmay_ Turuncukelebek özelde doktorum 12de kıza benziyo dedi 14+5 de kesin kız dedi 21+3 de detayliya girdim değişmedi hala kız 😂 ama aynı doktor arkadaşıma da kız demişti 15+6 da onun detaylı da değişti erkek dediler
AybarsUmay_ Turuncukelebek bende zor bekledim valla detaylı ultrasonu değişti mi diye diye günler geçmek bilmedi 😂
Meral_63 Turuncukelebek RİCA ederim sağ Salim kucağına alırsın inşallah bize de dua et bizde sağ Salim kucagimza alalım inşallah 🥹
Seymabc Turuncukelebek benim ilk bebişimle de 12de yüzde 90 kız dediler kızım oldu 💕 ultrasonda da kız gibi görünüyor
Turuncukelebek Seymabc yaa çok teşekkür ederim bende kız gibi görüyorum🥰 pipiler daha yukarı doğru gözüküyor