Nurrg 21 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri diş ağrısı çekiyorum göz kulak baş ağrısı ne varsa etkiliyo dayanamıyorum artk hamileliğinde diş çekimi yaptıran var mı bebeğe zararı olur diye çekiniyorm ama dayanamıyorm artk
2cocuk2kopek Nurrg ilk 3 ay ve son 3 ay müdahale edemiyorlarmış . Son 2 ayım var doğuma benimde 2 gündür diş ağrısı felaket 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Herseydenbiktim Nurrg 20. Haftamda 20lik dişimi çektirdim doktor onayıyla doktorun onay verirse hemen git, diş hekimleri hamileler için anestezi kullanıyor ben deli olmuştum Allah kimseye yaşatmasın, çok geçmiş olsun 💖
Asudecikcik Nurrg 24 yada 25 yanlış hatırlamıyorsam. Çok kotü birşey diş ağrısı. Kafamın yarısı uyuşuk tüm gün ağrı çekiyordum. Mecburen diş çekimi sonrasi antibiyotik kullandım ama çok sukur birşey olmadı.çok rahatım simdi. Bebbegimde sağlikli 34. Haftamıza geldik
Nurrg Herseydenbiktim teşekkür ederim benmki 20lik değil ve 3 tane birden üçünüde direk çektirip kurtulmak istiyorum
Pln34 Asudecikcik çok geçmiş olsun benimde çekilecek salı günü 24. Haftadayim biraz tedirginim ama kurtulmak istiyorum o ağrıdan
Pln34 bayalayca merhaba geçmiş olsun benimde dün çekildi 20lik dişim çok şükür iyiyim bir sıkıntı olmaz inşallah sizinde
Herseydenbiktim bayalayca Merhaba, bende bir sıkıntı olmadı içinizi ferah tutun vesvese vermeyin sakın bende 20inci haftamda çektirdim zaten o acıya dayanmak gibi hata yapmamışsın Allahtan aksine zarari o ağrıyı çekmek olurdu. Birkaç gun dinlen, geçmiş olsun 🎀
bayalayca Herseydenbiktim çok kötüydu agrı dayanılmazdı hemen gittim cektırdım söyledim hamile olduğuma da sız de mı uyuşturup cektıler
Herseydenbiktim bayalayca Evet hamileler için lokal yapıyorlar bir sıkıntı çıkmadı sizde kötü düşünmeyin. Doktorum 14 15inci haftamda onay vermişti dis çekilmesi abartılacak bir konu değil demisti 20inci haftamda da tam çektirdim
mavideniz9696 bayalayca sanmıyorum bi sorun olmaz bence arkadaşım da 20 Li küsür haftalarda yaptırdı dişini bi sorun yaşamadı
bayalayca Herseydenbiktim biraz içim rahatladı ya çok tedirgin oluyordum ben bıraz korktum acıkcası bebek konusunda,