Esrakse kelebek12345 ben femara + çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Yumurtalama problemi olanlar için klomenden daha etkili bir ilaç. Gerçi benim kalp atışı durduğu için ptesi kürtaj olcam. Allah hayırlısını versin herkese
Tubasim kelebek12345 insallah şifa olur. Beş gün kullan üç gün bekle sonra kontrole gel dedi doktorum yumurtaları kontrol edecek. Sizinde mi o şekilde olacak ?
kelebek12345 Tubasim canm bende 5 gn kullandm kontrle gttm 3 gn snra cagrdı carsamba tekrer kontrolm var bakalm neden ara veriyor anlamadm hc
Tubasim kelebek12345 yumurtalar istediği boyuta ulaşıyor mu onu görmek ve ilişki günü vermek için çağırıyordur. Femaranın faydası olmuş mu peki sizce yumurtalar ne boyutta suan . Ben de carsamba günü gideceğim
Tubasim kelebek12345 bazıları tüm kutuyu kullanıyor biz sadece on tane hap içtik. Doktordan doktora fark oluyor galiba bu konuda
Tubasim kelebek12345 ben adetin ilk gününden sayarsak 12.gün gittim daha yumurtalar yeni oluşmaya başlamış dedi ptesi tekrar gideceğim
Miray23 Ben femera işe başladım aşılama 14 gündeyim 10 gününden beri test yapıyorum psikolojik cok bozuldu bana dua enin ne olur
Tubasim Miray23 Seni o kadar iyi anlıyorum ki , rabbim yardımcın olsun insallah pozitif sonuç alırsın
Tubasim Esrakse çok geçmiş olsun 😔 rabbim tekrarını en yakın zamanda yaşatsın. Ben 7 ay önce kürtaj oldum hala hamile kalamadım.femara kullandım bu ay 11.gün gittim daha yumurtalar yeni oluşuyor dedi. Galiba femaranın da faydası olmayacak