gunesveguney anneoluyorum1212 acilde de önemserler bence Allah korusun düşük riski falan varsa erken önlem iyi olur belki
Cugulibinnazzz anneoluyorum1212 anneoluyorum1212 canım sivilce vardida Omu kanada acaba benim bir kere öyle olmuştu 🫢🫢
anneoluyorum1212 Cugulibinnazzz vallahi aklıma geldi ben çok kılıyla falan uğraşan biriyim sürekli de sivilce çıkar 😅 acile gittim normal her şey yolunda hafta için polikliniğe gel dedi yine takip edelim dedi
anneoluyorum1212 Busra2013 evet hissediyordum hareketlerini sürekli. Kadın doğum acilinden çıktım şimdi normal her şey yolunda hafta için polikliniğe gel dedi yine takip edelim dedi
Edagis45 anneoluyorum1212 25 dim şuan 28 ilk gittimde hiç bişey bulamadılar 1 gün yattım dün gittimdede doktor akıntının normal olmadığını erken dogabılecegını dinlenmem gerektını söyledi
anneoluyorum1212 Edagis45 zamanında gelsin yavrunuz herkesin yavrusu inşallah 🌸 nasıl bir akıntınız vardı acaba
--Bussra-- Edagis45 acikliginiz vs varmiydi bende açıklık var yatirdilar hastaneye bayramin ilk gununden beridir yatiyorum hala kanli akintim var erken dogum riskim var
Edagis45 anneoluyorum1212 ilk pembemaı geldi çok az akıntıyla sadece peçeteye geldi sonra çok açık kahve rengıne dondü kasıklarım agrıyodu
anneoluyorum1212 Edagis45 Allah’a emanet lütfen kimsenin bebeğine bir şey olmasın Allahım🤲🏻progestan mı kullanıyorsunuz şimdi
anneoluyorum1212 Edagis45 bir şey olmaz inşallah ağır iş yapmayın uzanın. Benim de stresten olmuş olabilir 2 haftadır çok stresli geçti şimdi taşınma işim de var bana da dinleneceksin arada gel takip edelim dediler 🥹
Edagis45 anneoluyorum1212 bende taşınma sürecindeyım şuan olabılır hıcbısey önemli değil bebişlerden dınlencez artık