Seherr Kereminannesihtc google hızlı resim yaz canım siteye fotorafı yüklüyosun link çıkıyo onu buraya yapıştırıyosun 🤗
dorukhan_nehirada_moms Aysnrplt Kereminannesihtc benimki dogru cikti evet oglusum olcak Rabbimin izniyle cinsiyet onemli deil saglikli hayirli evlat olsunlar ins saglikla gelsin meleklerimiz 😊😊😊😊👼👼👼
Kereminannesihtc Kubraileri 7 haftalik olmali. Cunku buyudukce keseye yapisik olmadigi icib her yere hareket edebilir
KYLZ Kereminannesihtc hamile kaldım kız hissettim hala fikrim değişmedi rüyamda fln erkek görüyorum ama hala kız hissediyorum
KYLZ Kereminannesihtc 🥰 hayırlısı ilk gebeliğim ne olursa başım gözüm üstüne sağlıklı olsuun yeter ki 😘
Gizem_miros Kereminannesihtc ultrason kagidinda bebegim sag tarafta duruyor kuzum bebek ve karindan bakildi banada solermisin cok merak ediyorum sagol simdiden 😀
ebrarmom08 Kereminannesihtc bebek saga yerlesmis doktor bakarken ordan bakyor karindan Kafasi solda ayaklari sagda sen anla iste 😂😂
ilkanneilkbebek Kereminannesihtc resimag.com/p1/1b38093b251.jpeg Yaa bana da cevap verin karından muayene oldum