Kereminannesihtc Herkese selam. Belki duymussunuzdur. Ramzi adinda bir doktor 6000 ultrason kagidiyla inceleme yapip 6-7. Haftadaki bebegin ultrason goruntusune bakarak %95 dogrulugu olan bir cinsiyet tahmini tutturmus. Ben kendiminkine baktigimda ikinci kez oglum olacagini goruyorum bakalim tutacak mi? İsteyen olursa sizinkilere de bakabilirim. Tek yapmaniz 6-7. Haftalardaki ultrason kagidinizi yuklemeniz ve vajinal mi karin muayenesi mi oldugunu soylemeniz. Cunku sonuc farklilasiyor. Yukleme yapmak zor geliyorsa kagida bakip bebek sag taraftaya da sol tarafta karin yada vajinal muayene demeniz yeterli. Bu postu aciyorum cunku. Tutuyor mu gormek istiyorum. Kendi cinsiyet tahminim acisindan😎🙈
Htckrt Kereminannesihtc karın sol tarafta ultrasonda☺️ Bana cinsiyeti söylrdi doktor bakalım tutacak mı
Askkokuluyavrum Kereminannesihtc hadi ya bende hep öyle hissediyordum ama çoğu insana göre erkek diyorlar bakalım hayirlisi Allah sağlık versin insAllah ☺️☺️
Badesmom Kereminannesihtc yok canım oğlum olacak otuz haftaya geldik o haftalarda bende deli gibi araştırmıştım bunları hepsinde kız çıkıyodu benim oğluş :))
Aysnrplt Feyzasucu usg fotoğrafında karından çekildiğinde bebiş kesede sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız diyor bu teori. Bizim de sola yakındı. 14. Haftada kıza benzetti bende bekliyorum ne çıkıcak 😊
Aysnrplt Feyzasucu ben daha almadım ama alacaklarımı tasarlardım kafamda 🙈 sağlıkla gelsinler de ne gelirse kabulüm ama alıştım minnoş bir kız fikrine 😂