Dygus doğumumu Maraş’ta ailemin yanına yapmak istiyorum tıpın özelini övüyorlar orada doğum yapan var mı özelinde? Odalar nasıl tek kişilik mi veya doktor mu ebe mi bakıyor sancı anında yanımda eşim olabiliyor mu?
1girlmom Dygus tek kişilik oda 2 taneymiş oda planlı sezeryanlı olanlar önden tutuyormuş şansına yani
1girlmom Sır gibi bi konu ben haftaya gideceğim yazarım buraya muyane üceti 1000li birşey eşin giremiyor diye biliyorum
Dygus 1girlmom gerçekten öyle cevap alamıyorum 🙄 yorumunuzu bekliyorum İnşALLAH hastane arayışındayım şuan 🥺
1girlmom Dygus ben normal doğurmak istiyorum özellerde bir şekilde sezeryana alınıyorsun şuan aklıma yatan Tıp fakültesi
1girlmom beybi123 selim Karaküçüğe karar verdim Alev ve Abldullah hoca çok yoğunlar onlardan sonrada alanında en uzun uzmanlık yapan o diye ona karar verdim ilk defa gideceğim
Dygus 1girlmom bende normal Doğum istiyorum ilk gebeliğim ve epidural ile doğurmak istiyorum bunu devlet yapmıyor o yüzden özeline bakıyorum. Eğer tıp yapmıyorsa da diğer özel hastanelere bakacağım mecburen
Nisak Tıp fakultesine gidiyorum, Abdullah hocanin takipli hastasiyim henuz dogurmadim odalar ile ilgili bilgi veremiyorum ama muayene ucreti 1100 tl,esiniz muayene ederken girebiliyor ama dogumda ve sonrasinda refakatci kalmak gibi bi durum yok
Nisak 1girlmom bi keresinde kasilma icin gece acile gitmistim orda gordum , odalar var bir kac kisi kollarinda serum sanci cekiyorlardi bayan refakatci olan vardi yaninda ama eş en dış kapida kaliyor
Nisak 1girlmom ben 32 haftaligim,2. Dogumum olacak sezaryen ,yuksek riskli bir hamilelik geciriyorum sirf doktorum icin gidiyorum harika birisi ve hastanede yeni dogan yogum bakim cok iyiymis Allah muhtac etmesin ama çevre ozel hastaneler bile oraya gönderiyormuş sonrasinda Yoksa orasi normal dogum icin tercihim olmazdi
1girlmom Nisak Tıp fakültesi herzaman daha güven veriyor bana ya en küçük durumda bütün hastaneler oraya yönlendiriyor çünkü Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
1girlmom Dygus canım merhaba konuştum normalde doğumda asistan giriyor 4 Kişilik oda var orada kalıryorsun diğer tekli odada şansına boş olursaymış