Benimennembirmelek Hanımlar 4 aylık kızım var saçları aşiri dökülüyor sabaha kadar ağzı gözü emziği dolu saç oluyor boynunun arasına parmak araları heryer saç demin banyo yaptırdım filenin üstü yumak yumak saç sizce kessem mi en azından ağzına gözüne girmez
Parinas Benimennembirmelek önümüz yaz zaten saçı da azdır şapka kullanırsınız gerekirse. O saçlar illa ki dökülecek. Birden dökülmesi daha iyi bence. Yani kesmek. En azından düzenli büyümeye başlar bu zamandan sonra
Almirolie Benimennembirmelek ben kestim gözüne giriyordu kakasından çıkıyordu kazıttım hiç pişman değilim çok güzel saçları oldu maşallah 1 yaşına girdi
Embu Benimennembirmelek Ben kazıttım canım siz de kazıtıp şapka bandan felan kombinliyebilirsiniz aslında 🤷♀️
Ftm2025 Benimennembirmelek Suriyeli bir çalışanım vardı kızı oldu 40 ı çıktı bebeğin kafasını jiletle kazıdılar ben şok olmuştum eti kesilir diye bizde böyledir dökülecek daha gür olur demişti bunu düşününce kesilebilir
Benimennembirmelek Parinas keseyim o zmn hem çok çıkar böylece ağzına gözüne dolmasından iyidir makineyle kesmeliyim demi
Parinas Benimennembirmelek aynen bende makine ile kesmiştim. Kafaları yumuşak oluyor jilet vs tehlikeli olur. Makine güvenli
Benimennembirmelek Almirolie bizimkinin önünde o kadar yok arkada var biraz ama hep ağzina gözüne giriyor
Parinas Benimennembirmelek yaptım neler neler yaptım ama faydası olmadı. Benim de saçlarım az ve incedir. Genetik olarak bana benzemiş. Benim gibi olmasın diye çeşit çeşit yağlar sürdüm bakımlar yaptım ama hiç bişey değişmedi. Sadece uzatmayı hızlandırdı güçleştirmedi hiç. 4 yaşında şimdi hala cansız ve ince telli saçları
Benimennembirmelek Embu valla aslında kombinle fln işim yok saçları güzelce uzayana kadar ı rahat etsin de dişarı da çok çıkmıyoruz çektiğimizda bi şapka geçiririm başina tmm bu sıcakta hiç aklım kesmiyor dişarı çıkmayı🥴🥴
Embu Benimennembirmelek evet havalar sıcak ben traş makinesiyle kesmiştim dökülüyordu kestikten sonra dökülme sorunu da yaşamadık eşitte uzamaya başladı
Benimennembirmelek Ftm2025 jilet çok tehlikeli ya asla ona cesaret edemem makineyle keseceğim en güvenli o
Benimennembirmelek Embu eltimden makineyi istedim keseceğim bende kaynanan kız çocuğu günah fln demişti ondan tereddüt etmiştim