kimchikimdi EbraR_6 Yiyorum, kola hic icmezdim kola da içiyorum tabi azar azar çikolata da yiyorum bi paket bitiyor cipsin çikolataları falan hic saymıyorum 😂
CoolMamaMode EbraR_6 bende yedim ama mesela üç tane cips yedim sırf nefsimi köreltmek için . Oturup bi paket yemedim ya da bi tabak yemedim bir de ilk zamanlar yemedim sonlara doğru tek tük
Accountant EbraR_6 cips yiyorum çikolata gofret gibi şeyleri pek sevmiyorum ama şekerim çok düşük olduğu için 2 günde bir yiyorum
EbraR_6 kimchikimdi maşallah 😂valla bende ilk zamanlar dikkat ediyordum çok az yiyodum birisinde gördüğüm zaman kendimden geçiyorum yiyorum hemen çoğunlukla cips yiyorum
EbraR_6 Accountant bende çikolata binde bir yiyorum çoğunluk cips hatta reyonda görüyorum bebiş bile hareket ediyor alayım diye mi almıyayım diye mi acaba😂😂
kimchikimdi EbraR_6 Valla bende kolayı normalde agzima hic vurmazdim hamile olduktan sonra canım cekti, hic hic cekmesin 😂😂
Nurrrrtek EbraR_6 ben sürekli yiyorum ya maalesef kola cips çikolata gebelikten öncede çok tüketiyordum aslında degişen bi şey olmadı ama yemesek daha iyi olur🫣🫣🫣
ezoocum EbraR_6 yiyorum vallaha sosis sucuk da yiyorum cips de yiyorum kola da içiyorum napim canım çekiyo 😅
EbraR_6 ezoocum salam ve sosisi hayatımdan çıkarttım sucuğuda iyi yerden alırım gebelik boyunca 3 4 kere yedim belki
EbraR_6 Bebivekedi valla benimde canım çok istiyor ama hiç yemedim birisi yaptığı zaman kokusu beni benden alıyor 😂