Sabireeray Demetibrahim canım suyun gelene kadar bekle evde şansını evde çek hastanede çok zor oluyor
Trabzonli Düzenli olarak 10 dk da 1 se gercek dogum sancisidir sancı aralığı da daha da kısalır kısa bi süre sonra. Suyun gelmediyse sancını biraz daha evde çekebilirsin ama istersen de git bi baksınlar belki açıklığın ilerlermistir baya.
Gyed Demetibrahim zamanı gelmiş canım güzel bir duş al sakin bir iş yapma dinle kendini çok sıklaşır da doğru hastaneye hayırlı haberlerini bekliyoz
Benay Ozy eğer son 3 aydaysan illaki bir ağrın vardır yalancı sancı dediğimiz ama o ağrının bir iki kat fazlası giriyor herkese belden girmiyor benim belim sadece sızlıyordu ve sancı girdiğini anlıyorsun gerçek mi yalancı mı kendini çok iyi belli ediyor
Cylnchngr Demetibrahim allah analı babalı büyütsün canım bu sncı nasıl bişeydi nişanın veya suyu geldimi bende yarım saattir yatakta kıvranıyorum ince ince bi karın ağrım var belimde adet olucakmışım gibi ağrıyor doğum sancısımı gaz sancısımı ayırt edemiyorum bebepim şuan hareketli anlamadım ki 36+3 günlüğüz biZde
Demetibrahim Cylnchngr canınm nişanım suyum gelmedi ama 10 dk bir sancım vardı sonra sıklaştı dakika tut
Cylnchngr Memmedova evet canım işte bunu bize tecrübeli birinin tarif etmesi gerekiyor illaki herkesin farklıdır ama sancı hemen gemen aynı
Memmedova Cylnchngr nasıl oldunuz acaba?benim agrilar hala devam ediyo adett olucakmişim gibi hiss var