ynzl Efos123 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ İyi forumlar 🌸
Cmleszr Efos123 bencede kız çünkü benim kiziminda bacak arası böyleydi boşdu . Erkek olsa pipisi görünür diye düşünüyorum
Rukiyeinci94 Efos123 Kaç haftalık acaba ? Bana 13 de erkek gibi 14 de kız bir ili gün sonra devlette bi gideyim dedim oda alttan böyle boş görünmesine rağmen böyle bişey gösterip erkek dedi.Açılarla nasıl değişebilir ki sizin bebeğinizde bariz kız gibi duruyor.
Efos123 Teşekkür ederim ☺️ buna erkek dediler hemde 2 defa . İnternetten baktım erkek çok farklı ama hiç bacak arası ultrasonu da görmemiştim acaba böyle olan var mı
Efos123 Rukiyeinci94 yarın gidecegim tekrar bilmiyorum bende kız dedim kime sorsam kız dedi 😍 bakalım yarın haber veririm size 🌸