Anacsevgidolumelek bendede kelebek kanat çırpıyor gibi değişk bi kıpırtılar oluyrdu. Hani aşkını görünce karnında kelebekler uçuşur sözü gibiydi. Daha önce gebelipim oldu ama düşükle sonçlanmştı
bende 16 .haftada böyle şeyler hissedyrdm başta emin değildm ama sonradn belli periyotlarda ve aynı şeklde usul usul oluyrdu anladmki bebekti.
Sonra 4 5 gün hissedemedm öldü sandk dr gittik sen uyurken edyordur o yüzden anlamamşsndr dediler.
O 4 5 durgunluktan sonra bevek kalp atşlarıbo cihazda duyunca rahatlamltm. Kendmi dinliyordm yine olcak mı diye.
Sonra ertrsi gün pıt diye bi hareket oldu böyle hani mısır patlarken tencere kapağına pıt eder geri tencereye düşer ya. Aynı o şekldeydi.
Bu bebek hareketi güçlenmiş dedm ağladm.
Sonra hergün belli aralklarda ve özellkle muz yedyae 7 8 saat sonra pıt pıt atoyor. Sanırım hıçkırıkları.
Çok eğlenceli oluyr cinayetini bilmyrdm ama bence bu kız aynı benm gibi bebde çok hıçkırıyorum dedm eşime bana güldüler.
Kızım varmş dün öğrendik. Çok narin olcak belliki. Böyle
Pıt pıt pıt yapıyor 😀🌸💐😘😘😘😘☺
Kanımda rnfeksyon çıktı inş bebeğimi zihinsel beyinsel ve organsal olark bi kusura sebebp olmaz cmv denen enfeksiyon virüsü.
Mutlaka yaptırmalısınız beb 11.hafta yaptrmştm ama tahlli anca alabldik yolumz düşmeyince ihmal ettk. Önemliymiş tehlikelymiş. Grip olmş gibi belirti verip geçiyormş. Eğer ilkkez gebelkte bu virüsle karşıkaştysan yada gebelkte aktf yaşadıysan bebekte zihnsel beyinsel ve organsal olark kusurlar olabilirmiş. Bana dua edn gebelkten önce geçirmiş okuyum. Bu virüs taramasno mutlaka yaptırıp baktırın.
Annesi cmv virüsü taşıyan brbeklerde eper sağlk sıkntısı yoksa genelde sezeryan doğum oluyrmş bebeğe geçmesn diye .mıtlaka bu testi yaptırın ve ihmal etmeyin 🤗