wintergirl 12+6da %99 cinsiyet tahmini yaptı doktor. Cinsiyeti kağıda yazdı daha bakmadık ama herkes erken belli olmuş kesin erkek diyor. Erken belli olup cinsiyeti kız olan var mı acaba aşırı merak ettim
3_bebelianne wintergirl 11haftada netleşti hiç değişmedi erkekti oğluşum oldu😊bence erkek erken belli oluyor
minikari wintergirl 15 gün önce yazmışsınız cinsiyeti öğrendiniz mi benimde doktorum aynı şekilde %90 deyip kâğıda yazdı pasta falan kestik kızımız olacak değişir mi acaba 12 haftalıktı benimde ☺️🌸
Aysenurkeser Serapserhat benim kesem fasülye gibiydi 5+4 de sonra aşağıdaki gibi oldu sizce cinsiyeti nedir Karından bakıldı 3_bebelianne
minikari 3_bebelianne benim de 12 haftalık kız dedi baya da bacak arası falan gösterdi değişir mi acaba 🌸
Hilaldmrci annesininkuzudu-1 sekiz haftalıkken kalp atışını ultrasonda mı dinlediniz alt muayenede mi?
mcrukiye @wintergirl sağlıklı olsun da cnm alakası yok bende 11 +4de gittim kıza benzetti salı günü tekrar gidicem bakalım ne diyecek yani gene bir tahminde bulundu erken öğrenmenin cinsiyet ile alakası yok ☺️