Esraykutt Kızlar gebeliğin 4.ayından sonra vitamin hapı kullandınız mı doktorumu değiştirdim bana hapı yazdı zararlı diye duydum ilk 3 aydan sonra
payidar Esraykutt folik asit ilk 12. Hafta kullanılır. Sonra bırakılır. Vitamin hapının zararı yoktur. Zaten 3. Aydan sonra yazmaya başlar bir çok doktor 😊
Hulya00 Esraykutt bana hiç bişey vermediler folik asitim de bitti 18 haftalıgım hiç bir ilaç yazmadılar 🤷♀️
Mutlulukgeldi Esraykutt bana 3 aydan sonra kan ilaci ile vitamin yazdi gebeligin boyunca kullanacan dedi😊
Hulya00 payidar bana hiç bir doktorum yazmadı bişey vermedi hem devlete hem özele gidiyorum iki doktorumda vermedi 😕
Gamzeemrmrt Hulya00 ne sacmalık ya oyle sey olurmu neden o bu zmnlar içilmesı lazımdı folic asıtın tm hafı vıtamını sonra yazılıyoda anlayamadım🤷♀️
Yalinn8 Hulya00 sen soyle dr lara oyleyse, neden yazmamislar ki? Ben folik i uzub sure kullanamadim 8. Haftada vitaminlere gectim mesela ama onlar da folik iceriyorduu
Esraykutt Hulya00 Bende hem dewlete hem özele gidiyorum dewlette kullanmana gerek yok yemeğini ye yeter dedi özelde yazdı vitamin
Berkaytuana Hulya00 aşı için 20. Haftada cagiriyorlar cabim zaten bilgileri alıp ilaç vericekler sana ilk etapta
Hulya00 Esraykutt valla kafam Bulandı biri sağlık ocagı diyo o veriyor diye valla ne düşünceğimi şaşırdım en iyisii özeldekine sorayım 😁