Hazalperi Kızlar yüzündeki benleri sildiren var mı nasıl yaptırdınız ne kadar ücreti herhangi bir sıkıntı oldu mu yüzüm de çok ben var rahatsız oluyorum bende sildirmek istiyorum
Esma006 Hazalperi sildirme değil de beneson diye bir sayfa var ordan aldım ürünü susuyorsun bir gün boyu makyaj su yapmıyorsun 10 gün içinde ben düşüyor benimde vardı yoksa çok kötüdmydü
minikmucizemm__ Esma006 birde böyle et gibi olan ben değilde deriye yapışık olan benleri küçük benleri düşürüyor mu ?
Esma006 minikmucizemm__ ben kendim 10 günü bekleyemeyip yolmuştum kabuk bağlıyor düşmesini bekliyorsunuz kantoron yağını devamlı sürüyorsunuz iz kalmiyor ben devamlı sürmedim malesef unuttum vs beyaz leke gibi kalıyor oda beli olmuyor yan yana oturunca biriyle anca o kadar
Muhammederva Ben Ağustos ayında lazerle alım yaptırdım yakıyorlar uyuşturucu krem sürüp benim küçük nokta halinde vardı yüzümde ekimde hamile olduğumu öğrendim rütuşlar için doğum sonrası gideceğim 15 tl ödemiştim tüm yüz için
Esma006 Hazalperi leke şeklinde de düşüyor benimde lekeydi deriyle beraber yanj et gibi dehil et beni de düşürüyor ama