Patiseverana Bu sıcak havalarda ne yemekler pişiyorsunuz neler yapıyorsunuz iştahım hiç gelmiyor pişirecek bir şey de bulamıyorum 😃😃🫣
Efendininannesi Patiseverana bol ekşili kuru patlıcan biber dolması ve yaprak sarması yanında yarmalı nohutlu kara mercimekli soğuk çorba yaptım bir an önce akşam olsun 😅
ShutUp Patiseverana yemek konusunda bende kararsızlık yaşıyorum ama her yemeğin yanına mutlaka cacık yaparım serin serin iyi gidiyor
maihayal Ben de geçen gün taze fasülye cacık yapıp karpuz koymuştum, nohut tava olabilir yanında yoğurtla ya da haşlanmış nohutu baharatla yağda kavurup semizotlu yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz hem hafif hem doyurucu oluyor
Efendininannesi Patiseverana ayda yılda bir işte 😅 bayramda her evde yedim ama tek hayır diyemediğim şeydir yaprak sarması 🫠
1Ali Patiseverana en güzeli karpuz peynir amma velakin oğluma bir şeyler hazırlamak zorundayım yoksa bana kalsa hergün makarna, yoğurtlama, karpuz giderim 😂
Accountant Patiseverana zeytinyağlı biber dolması fasülye karışık kızartma fırın yemekleri fırın köfte tavuk boşnak mantısı bezelye ben hiç zorlanmıyorum yemek konusunda tek çeşit yapıyorum her güne farklı yemek pişiriyorum
Patiseverana Accountant benim eşimde biraz yiyici ben de öyleydim ama sıcaktan artık karpuz dışında bir şey görmek istemiyorum 😃 önerilerini not aldım 🥰