Ela009 Sep kuzum hiç artımed test almadım bugüne kadar. Yok pazartesi bidaha test yapayım koyu çıkarsa kan vermeye gideceğim kaç gündür awox kuruma çıkarıyor yazanlar var korkuyorum
Eldgrn Ela009 Sanmıyorum ya seninkiler ilk 10 dakika içinde öyle olmuş bu durumda yalancı olma ihtimali bayağı düşük yada kuruma olma ihtimali. Benim bayağı 20 dkaika sonrasında çıktı ki şimdi bakıyorum teste hepsi kaybolmuş o kuruma çizgilerinin
Ela009 Eldgrn benimkiler duruyor hala çizgiler ya gözle çok net görünüyor bide içini açıp bakınca daha net. İnşallah vardır canım ya
Eldgrn Ela009 inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin. Sabırla bekle hatta kan veremiyorsan test al koy kenara koyulasma takibi yaparsın.
Ela009 Eldgrn pazartesi gelecek testlerim eczaneden sipariş verdim 2 tane gelsin yapacağım varsa koyulaşma olmustur muhakkak canım yoksa da demek ki kuruma çizgisi felandır. Çok sağol rabbim seninde gönlüne göre versin 🫶🏻
Ela009 dilarakocc Masal2021 DuruDefne_mommy 2121nehir busrax_ Eslem2112 bymiraymom Theaydins Cimcime30 DuruDefne_mommy Bussbety Mamiko_2020 birmumine Gamzelibebek ecooss Krmm09 alinasil Krmm09 Eldgrn Kızlar test yaptım son postumda negatif 🥺
Mom6535 Ela009 normalde bende hiç kuruma yapmadı canım beş değeri bile gösterdi dış gebelik yaşadığımı öğrendim bu test sayesinde erken tanı aldım ❤️bir iki gün daha bekle ve tekrar yap umarım vardır
Mom6535 Ela009 var gibi duruyor ama testlere güven olmuyor canım bende yalancı hiç çıkarmadı bu test ama çıkaranlarda var yani şans meselesi sen kan ver işini şansa bıraka
Merve8155 Ela009 canim gorunuyor cizgi koyulasmasi icin bir iki gun sonra tekrarla ben 3 4 gun sonrasinda yaptigimda koyulasmisti ancak reglime 3 4 gun kala veya 2 3 gun kala senin kac gun var regle