Ela009 dilarakocc Masal2021 DuruDefne_mommy 2121nehir busrax_ Eslem2112 bymiraymom Theaydins Cimcime30 DuruDefne_mommy Bussbety Mamiko_2020 birmumine Gamzelibebek ecooss Krmm09 alinasil Krmm09 Eldgrn Kızlar test yaptım son postumda negatif 🥺
Mamiko_2020 Bu da çatlama sonrası 10.gün aşırı felaket zor görünüyordu ama efektle böyle olmuştu bende ciddiye almamıştım ben görmek istiyorum diye,belki sizinde öyledir durum ennn başını yakalamış olabilirsiniz
Krmm09 Ela009 Rabbim nasip eder inşallah umutlandırmak istemiyorum ama yine de değerlerine baktır Benimki de başta hep böyle oluyordu önemsemiyordum sonradan dikkat etmeye başladı değerlerime baktım yüksek çıkardı sonra düşerdi Ama şu an tuttu
alinasil Canım ben de dün predictor early test yaptım ilk anlayamadım 5 dakika içerisinde 2ci çizgi netleşmeye başladı. 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar genellikle doğru oluyor
Sensedim Ela009 var çizgi ben görüyorum kurudukça koyulasir daha erken olduğu için böyle çıkıyor ya kan verin yada 3 gün felan sonra bidaha deneyin varsa daha net çıkar
alinasil Sensedim katılıyorum beklemek daha da strese sokuyor insanı bebiş için stres iyi değil kesinleştirmek istiyorsan direkt kan testi yaptır canım
Mamiko_2020 Ela009 aaa evettr görünüyor 🥰Bence sen oldukça küçük yakaladın o yüzden böyle 2 güne daha farklı ☺️