Ela009 Theaydins tamam canım bekliyiö ya ben 2 güne tekrar edeyim yoksa yine çok üzülüp kafama takacağım
Theaydins Ela009 sen bilirsin kuzum. Biz 9 ay boyunca uğraştık artık olmuyor saldım dediğim ay oldu 9 aydan sonra ilk defa silik çizgiyi gördüm. Devamı gelmedi nasip ama en azından bir sorun yokmuş ben stres yaptığım için olmuyormuş bunu anlamış oldum sen de çok stres yapmamaya çalış gerçekten çok etkiliyor
Ela009 Theaydins gerçekten öyle ya benim de hormonlardan kaynaklı olmuyor sorun bende var anlayacağın inşallah bi mucize olur
Theaydins Ela009 stres hormonları da direkt etkiler bende PCO var bekarken doktor tedavisiz çocuğun olmaz dedi hormon değerlerim yerlerdeydi evlendim korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım kızım şimdi 4 buçuk yaşında.
Ela009 Theaydins bana da erken menepız diyorlar hatta tüp bebeğe başladım yumurta gelişimi olmadı tedaviyi iptal edip yarıda kestik 🥺
Theaydins Ela009 rabbim inşallah en kısa zamanda beklediğim haberi versin canım benim hakeden isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin. Hiç kendini uzup yıpratma awox güvenilir bı test olmazsa çizgi çıkarmaz. Sen bu 2 gün kendini yorma dinlen varsa da tutunsun bebisin 2 gün sonra da burdan bize güzel haberi ver 💕
Ela009 dilarakocc Masal2021 DuruDefne_mommy 2121nehir busrax_ Eslem2112 bymiraymom Theaydins Cimcime30 DuruDefne_mommy Bussbety Mamiko_2020 birmumine Gamzelibebek ecooss Krmm09 alinasil Krmm09 Eldgrn Kızlar test yaptım son postumda negatif 🥺
Bussbety Ela009 canım yapar yapmaz hafif çizgiyle ben öğrendim . Ama dikkat et testte de yazıyor hamilelik hemen çıkıyor
DuruDefne_mommy DuruDefne_mommy dediğim gibi 2 gün sonra tekrarla kan ver merak etme inşallah bebişin seninledir 🥰
Mamiko_2020 Var görünüyor,pazar günü aynen benimde böyleydi 🥰yaptığım o testten 2 gün sonra kan vermiştim 31,4 çıktı sonuç.Yani ilk yaptığım test büyük ihtimal 5-10 arası değerdi büyük ihtimal sizin değerde 10larda 🥰