Ela009 İlk 5-10 dk içinde bu şekilde çıktı adetime düzensiz en son 21 mayısta olmustum acaba var mıdır? Gözle daha net görünüyor kaldıkca daha çok belirginleşti sanki
DuruDefne_mommy Ela009 awox yanıltmaz bende buna benzer öğrenmiştim bi kaç gün daha tekrarla testi sonra kan ver şuan versen çok düşük çıkabilir 20 ile öğrendim ben
Ela009 Sensedim Mamiko_2020 Cimcime30 birmumine dilarakocc Masal2021 DuruDefne_mommy 2121nehir busrax_ Elif0715 Eslem2112 bymiraymom Theaydins
Ela009 dilarakocc Masal2021 DuruDefne_mommy 2121nehir busrax_ Eslem2112 bymiraymom Theaydins Cimcime30 DuruDefne_mommy Bussbety Mamiko_2020 birmumine Gamzelibebek ecooss Krmm09 alinasil Krmm09 Eldgrn Kızlar test yaptım son postumda negatif 🥺
ecooss Ela009 Kan ver hemen bi müsaitsen, ben testte ikinci çizgiyi gördüm hele ki ilk resimde çok belli
Ela009 DuruDefne_mommy ay bilmiyorum bu ay sürekli kasık ağrısı yaşadım çok da ağrı kesici tükettim bide inşallah vardır sürekli adet sanıcı gibi sancım oluyor ve denize girdim 2 gün önce çıktıktan sonra hep karnım ağrıyordu
DuruDefne_mommy DuruDefne_mommy dediğim gibi 2 gün sonra tekrarla kan ver merak etme inşallah bebişin seninledir 🥰
Ela009 Elif0715 evet içmeyeceğiöm migren atakları geçiriyorum mecbur içiyordum sürekli ay acaba var mıdır ya varsa bi mucize
Ela009 Eslem2112 canım dedim 2 güne tekrar edeyim ya kız benim testlerim hep böyle silik çıkıyordu şansıma 😂 prodoctor felan dediler bu yapmaz kuruma aldım 2 tane aldım birini de 2 gün sonra yapayım