Atnc Herkese merhaba ilk bebeğimi 2023 de 22 haftalık erken doğum yaptım 2 gün yaşadı vefat etti. Şimdi tam 20 haftalık hamileyim Serklajlıyım daha hiç hareket hissetmedim içim içimi yiyor normal mi 1 hafta sonra da detaylı ultrason kontrolümüz var
Limonsekeri Atnc sağlık ocaklarında kalbini dinletebiliyorlardı bi arayıp sorun gidip dinleyin isterseniz içiniz rahat eder
Seelinimo Atnc tatlı bir şeyler yiyip soğuk bi su iç. Sonra soluna ya da sağına dön o şekilde yat sessiz bi ortamda bebeğini dinle
tahamommy Atnc 24. Haftaya kadar normal diyolar hissetmemek canım, sıkıntı yapma kafaya takınca hiç hareket etmiyor benim ki etsin diye bekleyince 😅 ne zaman unutup başka bişeyle ilgilensem başlıyor harekete
Kikiriki Atnc şimdiye kadar hissetmediyseniz belki kiloyla vs alakalı olabilir veya plesantanız önde yerleşmiştir o bebek hareketlerinizi daha geç hissetmenize neden olur dümdüz uzanın elinizi karnınıza koyun biraz sakince bekleyin ben ilk öyle hissetmiştim
Atnc Limonsekeri serklajlı olunca hep yatmam gerek kalkmam vs yasak öyle olunca hastane hariç dışarı çıkamıyorum 🥹 rahim ağzı yetmezliği var yüksek riskli gebelik geçiriyorum
Limonsekeri Atnc rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir şey yoktur siz öyle kötü düşünmeyin sabah aç karna uyandığınızda sırt üstü uzanıp bi takip edin belki hareketini yakalarsınız genelde öyle hissediliyor 😊