Zambak-12 Merhaba hamişler ve anneler hangisi sizce mantıklı hangi marka ve üründen memnun kaldınız almak isteme sebebim yaşadığım bölge iç Anadolu bölgesi eşimle biz bile bogazımız burnumuz kuru kalkıyor uyuyamıyoruz yaz kış bebek için almak istiyorum onerılerınzıe açığım
anneoluyorumm13 Zambak-12 ikisi birbirinin ikamesi ürünler değil yalnız farklı ürünler ikisinide almanızı öneririm
2cocuk2kopek Zambak-12 2 si farklı şeyler canım hava nemlendirici al tabiki nebül cihazı ilaçla kullanılıyor .
Hdyhdy Ben hava nemlendirici aldım, bebeğimde kuru öksürük oluyordu bize cok iyi geldi , markası Kanz , e bebekden aldık
Zambak-12 Hdyhdy Kzm hangi serisi acaba birisi kumandalı birisi kumandası su akıtması var mı yapıyor mu kanz ve deerma çok duydum
Zambak-12 AnayimBenAna_ evet ikisi farklı olan şeyler olduğunu biliyorum biri çocuğun ağzına ve burnunu tutuluyor biri havayı nemlendiriyor ama ikisi de çocuğun rahat uyuması rahat nefes almasını sağlıyor sizin önerdiğiniz bir Marc’a varsa yazın
AnayimBenAna_ Zambak-12 nebül cihazı ağıza tutulmuyor buruna hava vermek için kullanılıyor hastalık zamanlarında gerekli oluyor. Ben elektrikli aldım 5 senedir kullanıyorum memnunum wohler markası. Hava nemlendirici kiwi veya kanz bakabilirsin.
Hdyhdy Zambak-12 kumandasız bizimki canım,ilk gün su akitmisti, sanırım suyu fazla doldurdum sonraki günlerde su akması yaşamadım
Zambak-12 anneoluyorumm13 yok aynı olmadığını bılıyorum ama en çok ıhtıyaca göre sıralamk ıstedım teskkeur ederim kanz da su damlatma oldu mu
2cocuk2kopek Zambak-12 valla kuzum ben Trendyoldan almıştım m90 diye geçiyor . Oğlum astım hastası odasına koyuyorum haznesi büyük olduğu için 24 saatte açık kalsa suyu bitmiyor hemen