Miniminiminnos İkili test riskli çıktı fetal dna yaptırıyorum sonucu bekliyorum 9 10 günden çıkıyor daha bir gun oldu ağlıyorum sürekli tedirginim kötü cikar diye
Coolmum Miniminiminnos içinizi ferah tutun temiz çıkacaktır ikili testler genelde böyle çıkıyor maalesef
Miniminiminnos Coolmum insallah imsallah dua edin bana olur mu rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın 🙏🏻
Miniminiminnos Ssozdmr kac gunde cikarmiş Amin insallah 🙏🏻beraber bekleyelim sonucumuz temiz çıksın cok tedirginim
gmzlpsln Miniminiminnos banada oyle demişlerdi bagıraaklarda parlaklık gordukleri için.en ufak bişeyı bile söylüyolar mecburen.baska bi dktora gttım ben bişey olmaz ondan dedi ve temız cıkmıstı
Ssozdmr Miniminiminnos haayır hiç öyle düşünme 45 yaşında da anne olan var ☺️ Benim iki kimyasal üzerine ikiz oldu ve birisi gitti şuan 5.aydayız şükür bu güne Sonuçta temiz gelecek inanıyorum🫶🏻🙏🏻
Ssozdmr Miniminiminnos hamilelik hormonlarımıza yenilmeeee herşeyin hayırlısı oluyo sonunda aglasan da aglamasanda sonuç değişmeyecek ya sonuç iyiyse karnındaki bebişi üzme 🤗artık herseyi hissediyorlar
Miniminiminnos Ssozdmr Allah razı olsun inşallah sonuca yüzüm güler fetal dna iyi çıkarsa başka test yaptırmam gerekli mi
Mda9 Miniminiminnos bende fetal dna yaptırdım , fetal DNA’dan sonra üçlü ve dörtlü taramalara girilmiyor dedi doktor