Esra-kordali Merhaba anneler ❤️ Şuan 21. Haftamdayım detaylı ultrason kaçınca haftada tam belli oluyor? Birde önerebileceğiniz bir yer var mı?
deryakrgz Esra-kordali devlet takipliysen hemen randevu almaya çalışır genelde ileri tarihe randevu veriyorlar dolu diyorlar..
Lovelavi ben de o haftalara alacağım randevu şimdi 17 haftalığım 21 22. haftalar da gitmeyi düşünüyorum
Sekureglr Meryemdd bende şuan 18+2 yım gereksiz para vermek istemedim Kayseri şehir Hastanesi’nde randevu bulunca aldım hemen haftaya Perşembe günü randevum tam 19 hafta olmuş oluyorum tereddüt ediyordum inşallah bizimkinin de herşeyini görürüz yorumuzunu görünce rahatladım 🌸
Meryemdd Sekureglr çok iyi yapmışsınız bende konya necmettin erbakan üniversitesi nde yaptırdım. Doktorlar 19.haftayı sorun etmediler. Sizde de edeceklerini sanmam😊umarım herşey gönlünüzce olur
Pembe_bulut 27 haftalığım salı günü detaylı ultrasona gireceğim dolu olduğu için 3 ay önce(15 haftalıkken) bu tarihe bulabildim randevu 😵 devlete gidecekseniz geç bile Kalmış olabilirsiniz 😅