ikibaloglanannesi gndgdumelike Evet çok nadir duyulan isim🤗 Bizde abisinden(Kutay)esinlenerek Giray koyduk🙃 Allah razı olsun amin🧡🤗 @Zahidedrn Kutay💙
Havva578 bordosiyah ya bulduk bı tane tamam bu olsun dedik ismi iş yerine gitti eşim orda sormus kimse beğenmemiş o isimde iptal oldu yüsra olcakti kimse beğenmemiş eşimde soğumuş o isimden
Kumsalin_Annesii 32+4 üz hala isim net değil. İlk kızımın adı Kumsal. Uyumlu olsun diye Masal düşünüyorum ama babamız net değil
Sydaaslan Htcilbay canım cidden öyle kötü niyetle yazmadım msj halı vurgu tonlama yok niyetim kırmak değil ama yine de bu degerlendirin inşallah sağlıcakla gelsin bebişin ❤️❤️
Htcilbay Sydaaslan teşekkür ederim dediğim gibi iyi niyetli olduğunu anlıyorum. Ama bizim tercihimiz ve buna karar verdik. Değiştirmek istemiyoruz. Yinede teşekkür ederim.
Meltemzel Kanye inşallah canım bana çok naif ve tatlı geliyor 🩷 başına başka isimde düşünmüştüm ama daha sonrasında sadece onu kullanırlar Adayı kimse kullanmaz diye sildim onu sadece Ada ya döndüm🫠