Sydaaslan Htcilbay kusura bakmayın lütfen uzmekte değil niyetim ama atlas bile iyi ama Arel bence absürt anlamida gectim erkek çocuğu boş bı isim geliyo tekrar kusura bakmayın ama çocuk bile sorgular büyüdüğünde Arel dedeyi geçtim Arel abi dahi uymuyo 🙏🏼🤷🤷🤷
Htcilbay Sydaaslan yok ne kusuru yaş alinca inanki o kadar çok absürt isimlerle karsilacakki bnce sorgulayicagini düşünmüyorum. Tabi bu bnm fikrim. Anlamı da temiz dürüst demek. Önemli olan isminin anlamı gibi Bi insan olması inşallah öyle olur. İsim dediğin zaten Bi boncuk değil mi? Keske herkes kendi ismini koyabilsey di? Ama anne baba olarak bize düşmüş. Kulağına okuyatacagimız isim kuranda geçen Bi isim olacak oyuzden AREL İsmi bizim için absürt gelmedi. Yine de düşünceleriniz için teşekkür ederim. Biz annes ve babası hatta 4 yaşında ablası ile hem fikrimiz olarak bu ismi uygun gördük. İsimde zevkler ve renkler gibi kişiye göre görecelidir. Herkese absürt olan bizim kulağımıza hoş geldi. 🙏☺️
gulokuyucu ynzl o ismi koyma bence ya çocuğuna öyle bir kötülük yapma ateş ismi cok yanlış bir tercih olur hadi dinen uygun zaten değil görüşün nedir bilemem ama.. yine de sen bilirsin
Meltemzel Kanye inşallah canım bana çok naif ve tatlı geliyor 🩷 başına başka isimde düşünmüştüm ama daha sonrasında sadece onu kullanırlar Adayı kimse kullanmaz diye sildim onu sadece Ada ya döndüm🫠
Kanye Kızlar Allahtan dizideki isimleri koymuyorsunuz takdire şayan buldum açıkçasi😅👏🏽💐 Eşref Rüya, Eylül,Afra😆
Htcilbay Sydaaslan niyetiniz tabi ki kötü değildir. Ama arel ismi neden bu kadar absürt geldi. Şaşırdım. 😀 o kadar absürt isim varken oysa ki 😉