Aysenurkeser 5+6 haftalık iken Salı günü doktora gittim kese 18 cm gözüktü kaç gün sonra kese kaç cm iken bebek gördünüz
Bebegimgeliyor10 Aysenurkeser beta 4 binlerde kese ise yanlış hatırlamıyorsam 25 mm iken gördüm diye hatırlıyorum ilk kızımda 🙏🏿 tabi bu dollenmeylede alakalı canım görürsün biraz daha sabret 💞
Bebegimgeliyor10 Aysenurkeser bebiside 6+6 de görmüştüm minicikti kalbide 7+5 de duymuştum 💞doktor daha önce duymuştu ama bize dinletmemisti 🙏🏿
a-koroglu Aysenurkeser 18 cm çok büyük değil mi o hafta için 18mm olmasın canım biz 4 haftalıkken keseyi 5 haftalıkken yolksacı 6.haftada da bebekle kalp atışını gördük
Aysenurkeser Bebegimgeliyor10 benim 3 haziranda betam 6750 idi doktoru uyumlu zamanla vs dedi ama bilemedim valla şüphe ettim
a-koroglu Aysenurkeser yanlış yazıyor olabilir biz keseyi 3mmken boş gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinledik biraz bekle sende 2 haftaya bebisini görürsün stres yapma sağlıkla gelsin inşallah 💖
Aysenurkeser a-koroglu 20 mm den sonra boş kese oluyor vs dediler bu değerde ona yaklaşık ya ondan tedirgin oldum inşallah bizde görürüz haftaya
a-koroglu Aysenurkeser doktorunu dinle bence uyumlu demiş en iyi onlar bilirler o yüzden kötü düşünme
Azrmgll Aysenurkeser kötü düşünme benim üçüncü gebeligim üçündede aynı şey oldu folik asit çok önemliymiş ben ikincide düzgün kullanmadigim için 4 aylik bebeğimi kaybettim yani doktor öyle söyledi
Aysenurkeser Azrmgll 10 gün sonra gel dedi benim kendi doktorum Çankırı’da ona gideceğim kontrole şimdi kaynanamın yanındayız haftaya şalı günü ayın 17 sinde gideceğim