Anneyiimbenn Doğum sancıların daha başlamamış dedi. Ne yapsam başlar. Ananas hurma ahududu yaprağı çayı ve yürüyüş bunları biliyorum. Bunun haricinde her gün sıcak duş, temizlik yapıp kendimi yorsam falan etkisi olur mu.
Turuncukadin Anneyiimbenn bebek kanalda değilse çok çok zor olabilir. Benim kızım da kanalda değildi 41+1 ile zorunlu sezaryen oldum her şeyi denedim ama olmadı üstelik 28 saat sancı çektim
Meryem_cicek45 Anneyiimbenn ben bunların heppini yaptım canım hatta daha fazla seçenekleri de yapıp bütün tuşlara bastım ama nasip kısmet ne zamansa o zaman oluyor benim bebeğim bunları yapmama rağmen 41. Haftamın sonunda geldi hatta 42 ye bile girmiş olabilirim çünkü artık saymayı bırakmıştım ümitsizlikten
Dmrzehra Cinsel ilişkiyide sıklaştırın daha çok sıcak suyun içinde oturmaya özen gösterin çömelme hareketleri merdiven inip çıkma yapmaya çalışın bende 38+3 hala beklemedeyiz sağlıkla gelsin bebişler
Silaalgz Dmrzehra ya bende 38+3 bende yalancı sancılar var kanala da girmiş ama tık yok napsam doğururum 🤣
Anneyiimbenn akkrn 2 hafta önce mi ne ağrım var diye açıklık bakıldı. Çatı muayenesi ve açıklık bakma aynı şey mi
Dmrzehra akkrn Evet ama sadece açıklık varmı diye kontrol edildi hala belirti yok acaba önce hangimiz doğuracak merak ettim ilk gebeliğinizmi
Anneyiimbenn Turuncukadin 1 aydır baş geliş. Sağlık ocağındaki ebe kalp atışını dinlediğinde iyice aşağı inmiş bebek demişti 2 hafta önce. Açıklık da 1 cm
Anneyiimbenn Silaalgz plates topunun üzerinde egzersiz yapıyorum 20-25 dk bir de normal yapıyorum ama bakalım
Turuncukadin Anneyiimbenn benim de 30dan itibaren baş gelişti. İçini karartmak için söylemiyorum bu arada canım aklında bulunsun diye söylüyorum. Sağlıkla kucağına al bebeğini
Anneyiimbenn Meryem_cicek45 off ondan korkuyorum ben de sabrım kalmadı artık bekledikçe korku endişe artıyor çünkü
Meryem_cicek45 Anneyiimbenn yok yok hiç korkma benimde sabrım tükenmişti ama bebek ne kadar içinde kalırsa o kadar kar olur. Annem şey diyor ’bebeğin içerde geçirdiği 1 gün dışarda geçirdiği 1 aydan daha faydalı"
Dmrzehra @“Silaalgz”#p37068406Aslında bebek kendi seçiyor nasıl doğmak istediğini stres yapmamaya çalışın hayırlısı olsun herşeyin